2022-05-19 08:28:41• hírek • Bede Emőke

Közel 700 szabad munkahely várja az érdeklődőket a pénteki állásbörzén

Fotó: Szatmár.ro archívum
Fotó: Szatmár.ro archívum

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) május 20-án, pénteken 9 és 16 óra között bárki számára nyílt állásbörzét szervez a Szakszervezetek Művelődési Házában. Az eseményre minden érdeklődőt várnak, az álláskeresők mellett beleértve azokat is, akik noha rendelkeznek munkahellyel, de szakmaváltáson gondolkodnak.

Az AJOFM legfrissebb tájékoztatása szerint május 18-ig 250 céggel vették fel a kapcsolatot, melyek közül eddig 44 erősítette meg, hogy biztosan jelen lesz a börzén, az általuk felkínált betölthető állások száma pedig elérte a 680-at. Ezek közül 160-at a gépiparban jegyeznek, 73-at a varró- és textiliparban, 60-at a fafeldolgozó iparban, 28-at a kereskedelemben, 3-at pedig az építőiparban. További 356 állást olyan területeken jegyeznek, melyek az említett kategóriák egyikébe sem illenek, azaz pl. biztonsági őr, termelési operátor, traktorista, autószerelő, szakács, felszolgáló, pénztáros, stb.


Mindazon cégek, akik eddig nem jelezték a börzén való részvételi szándékukat, megtehetik azt csütörtök délután 16:30-ig a 0261-770237-es telefonszámon vagy az ajofm.sm@anofm.gov.ro e-mail címen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: